Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Kuusikorpi Oy
Kampparintie 414
31760 Urjala
 

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yleistä

Kunnioitamme asiakkaitamme yksityisyyttä suuresti ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme. Tämä näkyy meillä kaikessa toiminnassamme, kuten myös huolellisessa asiakastietojen keräämisessä ja säilyttämisessä. Otamme yhteyttä vain asiakkaisiimme jotka ovat yhteystietonsa meille antaneet jonkun tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä.

Keräämme kaikkien asiakkaidemme itse antamansa tiedot omaan asiakasrekisteriin sekä usein laskutusjärjestelmään.

 

Mitä tietoja keräämme

Asiakkaan itsensä antamat tiedot:
tunnistautumistiedot: nimi
yhteystiedot: osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite
tilaushistoria (esim. kesäkanojen kohdalla varaus, luovutus- ja palautusajankohdat sekä kanojen määrä)

Pääsääntöisesti tietomme tulevat asiakkaalta itseltään.


Mihin tietojasi käytetään

Henkilötietoja käytetään asiakkuuden hoitoon ja ylläpitoon. Tämä tarkoittaa tilausten käsittelyä, toimitusta, laskutusta, arkistointia ja kirjanpitoa.

 

Mitä oikeuksia sinulla on

Sinulla on asiakkaanamme oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on kerätty ja säilytetty sekä oikeus oikaista sinua koskevia tietoja. Sinulla on oikeus rajoittaa sinuun kohdistuvaa markkinointia sekä asiakkuuden tietojen poistoon.

Asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt ja kysymykset voit lähettää sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lainsäädäntö tai maksamattomat velat saattavat velvoittaa meitä säilyttämään asiakastietojasi, vaikka toivoisit niiden poistamista.

 

Päätyykö tietojasi kolmansille osapuolille

Jotkin laskutuksen kannalta välttämättömät tiedot välittyvät kolmansille osapuolille esimerkiksi Holvi. Välitämme vain palvelun kannalta välttämättömät tiedot, eikä palveluntarjoajalla ole oikeutta käyttää tietojasi muuhun.

Laskujen erääntyessä tietosi voidaan välittää perintäyhtiölle.

 

Jos jokin asia jäi vaivaamaan sinua pyydämme olemaan rohkeasti yhteydessä sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Tietosuojaselosteen päivittäminen

Saattaa olla tarpeen lainsäädännön tai palveluidemme kehittyessä ja muuttuessa päivittää tietosuojaselostetta.
Tämä seloste on viimeksi päivitetty 24.5.2018

Kuusikorpi, Urjala (Kamppari), email: [email protected]